Om oss

Svebalt – din partner i de baltiska staterna och i Sverige. Svebalt representerar företag från de baltiska länderna på den svenska marknaden.
SVEBALT är din affärspartner i Baltikum och Sverige. Företaget av många års erfarenhet av försäljning, import / export, marknadsföring och förvaltning.

“SVEBALT” representerar också bolagen från Baltikum och hjälper dem att hitta möjligheter i Sverige. Vi är representanter för baltiska företag, som inte har någon egen representation i Sverige.

Vi hjälper svenska företag att hitta produkter och leverantörer i de baltiska staterna.

Varför välja oss?

  • Vårt mål är att utveckla ett koncept som passar bäst för varje kund. Vi erbjuder de mest lämpliga lösningarna som passar ditt företag.
  • Många års erfarenhet och goda kontakter med våra leverantörer säkerställer att vi kan erbjuda de senaste metoder och lösningar som finns tillgängliga på marknaden.
  • Kontakta oss och vi kommer att berätta mer om det.
    Varför ska du välja oss? KVALITET Det viktigaste för oss är att du som kund är nöjd. Vi strävar efter att säkerställa en konsekvent hög kvalitet på våra produkter och tjänster.
  • FÖRSTÅENDE Vårt huvudmål är att nå dina affärsmål som våra kunder. Det handlar främst om förståelsen och säkerheten, som är mycket viktiga för utvecklingen av ett långsiktigt samarbete.
  • HUR VI ARBETAR Det skulle vara lätt för dig att arbeta med oss. Våra kvalificerade projektledare hjälper till att hantera projekten så att du som kund får maximal effekt.